BRAVČOVÁ ROLÁDA

Recept a popis na prípravu Bravčovej rolády 

Bravčová roláda
Bravčová roláda
Bravčová roláda
Bravčová roláda
Bravčová roláda
Bravčová roláda

INGREDIENCIE

• Mäsko (bôčik bez kože)

• Vajíčko

• Uhorka

• Šunka

• Syr

• Klobasková zmes

• Chilli

• Koreniny

• Slaninka

POSTUP

Bravčová roláda

Rozložíme si mäsko na stôl, roztiahneme aby bolo čo najväčšie, poprípade ponakrajujeme tak aby sme ho mohli roztiahnuť (aby bolo tenšie). Mäsko okoreníme, osolíme, trošku chilli. Na začiatok do radu pridávame plnku (napr. klobáskovú zmes, vajce, slaninku, uhorku a syr). Snažíme sa aby tá plnka bola trošku pevná. Začneme pevne rolovať od plnky smerom k druhému koncu mäska. Po zrolovaní pevne zviažeme nitkou, aby sa nám to počas pečenia nerozpadlo. Pekáč, olej + troška vody. Pečieme cca 1,5 h pri 200 c. Nezabúdajme oblievať roládu výpekom.

Domáce jednoduché jedlá, ktoré jeme doma, pri TV, pri PC, pri všetkom 
V jednoduchosti je krása ... " čo jeme doma " ... 
Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky