BRAVČOVÉ MÄSKO

Recept a popis na prípravu bravčového mäska (všeobecne)
Bravčové mäsko
Bravčové mäsko

Bravčové mäsko, šťava a ryža

Bravčové mäsko
Bravčové mäsko

Bravčové mäsko, šťava a ryža

Bravčové mäsko
Bravčové mäsko

Bravčové mäsko, šťava, ryža, hranolky, vajce a kyslá uhorka

INGREDIENCIE

• Bravčové mäsko

• Soľ

• Korenie

• Kmín

• Cibuľka

• Zásmažka

• Paprika

POSTUP

Bravčové mäsko nakrájame na kocky, či plátky. Rozpražíme na masti cibuľku zo zlatova. Pridáme nakrájané mäsko, podlejeme vodou alebo vývarom, záleží čo máme po ruke. Soľ, korenie, kmín, paprika sladká a povaríme do mäkka. Po uvarení si spravíme zásmažku (múkovú či zemiakovú) prilejeme a povaríme, resp. zahustíme. Príloha jak je libo

Domáce jednoduché jedlá, ktoré jeme doma, pri TV, pri PC, pri všetkom 
V jednoduchosti je krása ... " čo jeme doma " ... 
Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky